Спосіб імпульсного регулювання напруги з одночасною мінімізацією рівня вищих гармонік в мережах загального користування (Патент на корисну модель № 55204) - Шестеренко, Володимир Євгенович; Білько, Олена Володимирівна (My University, 2010)
В способі розміщують імпульси напруги таким чином, щоб виконувалася умова для послаблення вищої гармоніки при складанні коливань однакових частот в напрузі мережі та напруги імпульсного регулятора. In a method pulse mode placed voltage so that was done to alleviate the condition of higher harmonics in the preparation of the same frequency fluctuations in the mains voltage and pulsed voltage regulator.
Keywords: імпульсне регулювання напруги; impulse voltage regulation; кафедра електропостачання і енергоменеджменту