Сагайдак, МирославаСмолінська, НаталіяМаринич, ЛіліяОлійник, Світлана ІванівнаПрибильський, Віталій Леонідович2014-07-152014-07-152014Застосування нових культур молочнокислих бактерій у технології хлібного квасу / Мирослава Сагайдак, Наталія Смолінська, Лілія Маринич та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 330-331.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16140Для приготування хлібного квасу рекомендовано сухі препарати молочнокислих бактерій Ацидолакт VIVO та Йогурт VIVO. Встановлено доцільність їх використання в технології хлібного квасу і здатність активно впливати на формування високих органолептичних та нормативних фізико-хімічних показників готового продукту. To prepare the bread kvass is recommended, dry preparations of lactic acid bacteria and Yogurt Atsydolakt VIVO VIVO. Established in regard to their use of technology in bread kvass and ability to actively influence the organoleptic and high standard of physical and chemical parameters of the finished product.uk-UKдріжджові клітинимолочнокислі бактеріїхлібний квасдрожжевые клеткимолочнокислые бактериихлебный квасyeast cellslactic acid bacteriakvassкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЗастосування нових культур молочнокислих бактерій у технології хлібного квасуThesis