Бондаренко, Юлія ВікторівнаБілик, Олена АнатоліївнаДробот, Віра Іванівна2012-03-102012-03-102009Бондаренко, Ю. В. Ефективність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів / Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик, В. І. Дробот // Харчова наука і технологія. - 2009. - № 1. - С. 51-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/415В матеріалах статті розглянуто можливість використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів для заміни цукру. Позитивні результати досліджень впливу патоки на показники технологічного процесу та якість готових виробів дозволили встановити доцільність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів замість цукру.uk-UKмальтозна патокаmaltose treacleцукортістобродінняоб’єм хлібачерствіннясахартестоброжениеобъем хлебачерствениеsugardoughfermentationvolume of breadhardenedкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЕфективність використання мальтозної патоки у виробництві булочних виробів