Іскандарова, Ірина РоманівнаПольовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262018Іскандарова, І. Р. Низькокалорійний масляний крем з фруктовим пюре / І. Р. Іскандарова, В. В. Польовик, І. Л. Корецька // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 16 травня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 121–122.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32263Досліджено модельні зразки масляного крему з різним вмістом фруктового пюре. Model samples of butter cream with different content of fruit puree were investigated.otherоздоблювальні напівфабрикатимасляний кремфруктове пюрекалорійністьfinishing semi-finished productsoil creamfruit pureecalorieкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїНизькокалорійний масляний крем з фруктовим пюреThesis