Низькокалорійний масляний крем з фруктовим пюре - Іскандарова, Ірина Романівна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2018)
Досліджено модельні зразки масляного крему з різним вмістом фруктового пюре. Model samples of butter cream with different content of fruit puree were investigated.
Keywords: оздоблювальні напівфабрикати; масляний крем; фруктове пюре; калорійність; finishing semi-finished products; oil cream; fruit puree; calorie; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції