Кеда, Анжела СергіївнаСидор, Василь Михайлович2016-04-282016-04-282015Кеда, A. С. Оцінювання якості йогурту збагаченого лактатом магнію та екстрактом гібіскусу / A. С. Кеда, B. М. Сидор // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 245-247.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23035uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівекстракт гібіскусулактат магніюйогуртmagnesium lactatehibiscus extractyogurtОцінювання якості йогурту збагаченого лактатом магнію та екстрактом гібіскусуThesis