Поліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСапіга, Вікторія Ярославівна2019-12-062019-12-062019Поліщук Г. Аналіз асортименту морозива різних країн світу / Г. Поліщук, Т. Осьмак, В. Сапіга // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції: Програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2019. – С. 285-287.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30472Існує декілька тисяч національних різновидів морозива, які відрізняються надзвичайно оригінальними органолептичними характеристиками. Тому науковці і технологи у сфері виробництва морозива мають враховувати існуючий у різних країнах багатий досвід для розробки нових видів цього продукту.There are several thousand national varieties of ice cream that have remarkably original organoleptic characteristics. Therefore, scientists and technologists in the field of ice cream production should take into account the rich experience in different countries to develop new types of this product.uk-UKасортимент морозивадієтичне харчуванняхарчові добавкиan assortment of ice creamdiet foodnutritional supplementsкафедра технології молока і молочних продуктівАналіз асортименту морозива різних країн світуThesis