Страшинський, Ігор МирославовичГончаров, Георгій ІвановичГречко (Крепак), Вікторія Віталіївна2013-11-192013-11-192013Страшинський, I. М. Преспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктів / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, В. В. Крепак // Матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 20 – 21 березня 2013 р. — К.: НУХТ, 2013. — С. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11471Доведено перспективність використання м’яса з дієтичними властивостями (індюшатина, кролятина, курятина, телятина та інше), а також біологічно активних речовин (харчові волокна), які при введенні в м’ясний продукт надають йому дієтичних, оздоровчих та лікувально-профілактичних властивостей. It has been proven prospects of using meat from dietary properties (turkey meat, rabbit, chicken, beef, etc.) as well as biologically active substances (dietary fiber), which when injected into the meat product give him medical properties .otherбіологічно активні речовинихарчові волокнадієтичне м'ясоbiologically active substancesfood fibersdietary meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПреспективні технології створення низькокалорійних м’ясопродуктівOther