Струминні сульфітаційні установки: недоліки, шляхи їх усунення, експериментальне дослідження гідродинаміки - Пономаренко, Віталій Васильович; Бабко, Євген Миколайович; Лементар, Святослав Юрійович; Перекрест, Володимир Вікторович (My University, 2016)
Розглянута робота типової струминної сульфітаційної установки. На гідравлічному стенді досліджена робота ежекційного апарату типового сульфітатора та показані причини його незадовільної роботи. Досліджений ежектор з подовженою камерою змішування та відцентрово- струминною форсункою в якості робочого сопла. Знайдений діапазон оптимальної геометричної характеристики такого ежектора. Having considered the work of a typical inkjet sulfiatsionnoy installation. On the stand of the hydraulic work investigated ejection apparatus sulfiatora model and shows the reasons for its poor performance. Investigated an ejector with an elongated mixing chamber and centrifugal jet nozzle as the working nozzles. We found a range of optimal geometric characteristics of the ejector.
Keywords: кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; сульфітація; сульфітаційна установка; ежектор; форсунка; дослідження; sulfitation; sulphitation plant; ejector; nozzle; research