Технологія ферментованих молочних напоїв для спортсменів - Красуля, Олена Олександрівна (My University, 2020)
Актуальним є розроблення технології ферментованих молочних напоїв для спортсменів. Поєднання молочної основи з її очевидним позитивним впливом на організм і збагачення напою необхідними складовими, що відповідають потребам організму спортсмена в умовах підвищеної фізичної активності, забезпечать сукупний двосторонній ефект. It is important to develop the technology of fermented milk drinks for athletes. The combination of milk base with its obvious positive effect on the body and enrichment of the drink with the necessary components that meet the needs of the athlete's body in conditions of increased physical activity, will provide a cumulative bilateral effect.
Keywords: ферментовані напої; fermented beverages; напої для спортсменів; drinks for athletes; молочна сироватка; whey; кафедра технології молока і молочних продуктів