Пушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина Львівна2014-06-232014-06-232014Пушка, О. С. Використання структуроутворювачів у десертах пінної структури / О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів : збірник матеріалів VI Всеукраїнської наук.-практ. конф., 10-11 квітня. – Львів: Ліга прес, 2014. – С. 31–34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15439Розглянуто основні структуроутворюючі компоненти в десертах пінної структури. Зазначено вплив рецептурних компонентів на органолептичні показники якості готового продукту. The main structured components in creating foam desserts have been viewed. The influence of components on the organoleptic indexes of quality of the finished product has been viewed.uk-UKдесертипіноподібнийструктурно-механічні властивостів'язкістьмодифікований крохмальмальтодекстринdessertfoamstructural and mechanical propertiesviscositymodified starchmaltodextrinкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання структуроутворювачів у десертах пінної структуриThesis