Орловська, Євгенія СергіївнаБілько, Марина ВолодимирівнаГречко, Ніна Яківна2016-06-222016-06-222016Орловська, Є. Темпранільо – перспективний сорт винограду для виробництва вітчизняних вин / Є. Орловська, М. Білько, Н. Гречко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. - Ч. 1. - С. 247.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23692Дослідження способів переробки винограду сорту Темпранільо на формування показників якості виноматеріалів. Research methods of processing grapes Tempranillo on the formation of indicators of quality wine.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваТемпранільовиноградвітчизняні винапереробкарожеві виначервоні винаTempranillograpesdomestic wineprocessingrose winesred winesТемпранільо – перспективний сорт винограду для виробництва вітчизняних винOther