Формування інноваційної стратегії розвитку підприємств целюлозно-паперової промисловості - Ганієва, Алла Рашидівна (My University, 2005)
В дисертаційній роботі досліджено стан та особливості інноваційної діяльності в целюлозно-паперовій промисловості України, теоретичні аспекти інноваційної діяльності в сучасних умовах, сутність інноваційних стратегій, їх типологія та визначено передумови ефективного управління інноваціями на підприємствах. Pre-conditions of innovative development of enterprises are explored to dissertation work, the necessity of strategic management by innovative transformations is grounded on enterprises and innovative strategy is certain as the instrument of innovative development of enterprises.
Keywords: целюлозно-паперова промисловість; інноваційна діяльність підприємства; управління інноваціями; innovative development; cellulose-paper industry; management by the innovations