Аннєнкова, Надія БорисівнаЯковлева, Н. Р.2015-05-192015-05-192011Аннєнкова, Н. Б. Шляхи подовження зберігання та підвищення безпечності фісташок / Н. Б. Аннєнкова, Н. Р. Яковлева // Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. 27. – С. 440-444.2079-4827https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20494У статті наведено результати дослідження якості фісташок у процесі зберігання, запропоновано з метою підвищення безпечності та подовження терміну зберігання обробляти фісташки у розчині із зменшеною концентрацією солі та з додаванням порошку імбиру і концентрату артишоку.uk-UKфісташкиснекибезпечністьзберіганняфисташкихранениеpistachiossnackssafetysafekeepingкафедра експертизи харчових продуктівШляхи подовження зберігання та підвищення безпечності фісташокArticle