Закревська, Людмила Миколаївна2014-04-082014-04-082005Закревська, Л. М. Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.06.01 / Закревська Людмила Миколаївна ; НУХТ. - К., 2005. - 20 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13799Дисертацію присвячено розв’язанню теоретичних та прикладних проблем оцінки конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України та визначенню шляхів її підвищення. The dissertation is devoted to the decision of theoretical and practical problems of an estimation of competitiveness of the enterprises of the confectionery industry of Ukraine, definition of ways of its increase.конкурентоспроможність підприємствакондитерська промисловістьфактори конкурентоспроможностіоцінка конкурентоспроможностіпідвищення конкурентоспроможностіcompetitiveness of the enterpriseconfectionery industryfactors of competitivenessestimation of competitivenessincrease of competitivenessкафедра економіки і праваОцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України