Єщенко, Микита Олександрович2022-10-132022-10-132022Єщенко, М. О. Обгрунтування рецептури здобних виробів з додаванням продуктів переробки гарбуза та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Запоріжжя : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Микита Олександрович Єщенко ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2022. – 241 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38059otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівхліб Бородинськийхліб «Родинний»паляниця «Смачна»Здоба запорізька гарбузоваГ4-РПАА2-ХПКReventгарбузОбгрунтування рецептури здобних виробів з додаванням продуктів переробки гарбуза та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. ЗапоріжжяOther