Божко, Наталія ВолодимирівнаТищенко, Василь ІвановичПасічний, Василь Миколайович2024-08-052024-08-052021Божко, Н. В. Перспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванні / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний // Здорове харчування дітей в Україні – запорука майбутнього нації: стан і перспективи : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 29 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 88–89https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44277Описані результати досліджень напівкопчених ковбас з використанням продуктів переробки насіння конопель.The results of research on semi-smoked sausages using hemp seed processing products are described.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнапівкопчені ковбасипродукти переробки насіння конопельsemi-smoked sausageshemp seed processing productsПерспективи використання протеїну насіння коноплі у дитячому харчуванніThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590