Верченко, Михайло ДмитровичТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072019Верченко, М. Д. Виробництво посічених напівфабрикатів харчування дітей шкільного віку / М. Д. Верченко, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, 5-6 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 331-332https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39909Дослідження структури харчування дітей шкільного віку підтверджують низьку енергетичну цінність раціонів, дефіцит білка, деяких незаміннихамінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та надлишок вуглеводів і жирів.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівхарчування дітей шкільного вікум'ясо кролівперепелині яйцяпосічені напівфабрикатиfood for school-aged childrenrabbit meat, quail eggschopped semi-finished productsВиробництво посічених напівфабрикатів харчування дітей шкільного вікуThesis