Стан ринку ювелірних виробів із дорогоцінних металів в Україні - Артюх, Тетяна Миколаївна; Коломієць, Т. М. (My University, 1996)
В статті надано методику оцінки стан ринку ювелірних виробів із дорогоцінних металів в Україні. The article describes a method of assessment market of jewelry from precious metals in the Ukraine.
Keywords: стан ринку в Україні; state of the market; ювелірні вироби; дорогоцінні метали; jewelry; precious metals; кафедра експертизи харчових продуктів