Котляр, Євген ОлександровичТопчій, Оксана АнатоліївнаПолумбрик, Максим Олегович2015-03-252015-03-252015Котляр, Є. О. М’ясомісткі функціональні продукти / Є. О. Котляр, О. А. Топчій, М. О. Полумбрик // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 80-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19898Останні досягнення науки про харчування свідчать, що деякі специфічні фізіологічні функції організму можна моделювати і оптимізувати за допомогою харчового статусу і таким чином знизити ризик захворювань і зміцнити здоров’я. Тому, так звана функціональна їжа користується попитом у споживачів і цей сегмент харчової індустрії стрімко розвивається. Функціональні м’ясомісткі продукти, що відповідають потребам споживачів, мають оптимальне співвідношення жирних кислот і стійкі до ліпідного окиснення. Recent advances nutritional science shows that some specific physiological functions of the body can be modeled and optimized using nutritional status and thus reduce the risk of disease and improve health. Therefore, the so-called functional food demand in this segment of consumers and the food industry is developing rapidly. Functional m'yasomistki products that meet the needs of consumers with the optimal ratio of fatty acid and lipid oxidation resistant.otherм'ясорослинна оліядієтичні продуктиmeatvegetable oildiet foodsкафедра екології та екоменеджментукафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясомісткі функціональні продуктиOther