Біодеградабельне покриття, що запобігає черствінню (Патент на корисну модель №112407) - Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Попова, Інна Вадимівна (My University, 2016)
Біодеградабельне покриття, що запобігає черствінню, містить плівкоутворювач, пластифікатор та воду. Як плівкоутворювач використовується природний крохмаль кукурудзяний або картопляний та желатин, як пластифікатор - сечовина та додатково використовується гідрофобна складова. Biodegradable coating that prevents wormwood, contains a film form, a plasticizer and water. A natural corn starch is used as a filmformer potatoes and gelatin, as a plasticizer, is urea and is additionally used hydrophobic component.
Keywords: біодеградабельне покриття; biodegradable coating; кафедра експертизи харчових продуктів