Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана Анатоліївна2013-01-232013-01-232003Мирончук, В. Г. Оптимізація роботи продуктового відділення за допомогою імітаційного моделювання / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Цукор України. - 2003. - № 3. - С. 13-15.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5531На основі розробленого авторами поточно-орієнтованого графа імітаційної моделі пропонується спосіб кристалізації утфелю останнього продукту, можливість визначати ефективну роботу продуктового відділення та оптимізувати його потоки та методи обробки утфелю.Based on the authors developed flow-oriented graph simulation model provides a method of crystallization massecuite latest product, possible to determine the effective work of the grocery department and optimize the flows and processing methods massecuite.otherоптимізаціярециркуляціяімітаційне моделюванняутфелькристалізаціякафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняoptimizationrecirculationsimulation modelingmassecuitecrystallizationОптимізація роботи продуктового відділення за допомогою імітаційного моделюванняArticle