Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2015)
У світі все більше уваги приділяється інноваційній діяльності, яка створює можливості для істотного підвищення рівня конкурентоспроможності.
Keywords: кафедра економіки і права; інноваційна діяльність підприємства; конкурентоспроможність підприємства