Бабанов, Ігор ГеннадійовичІванченко, М. А.2014-03-202014-03-202010Бабанов, І. Г. Модернізація ротаційної печі для запікання м'ясних хлібів / І. Г. Бабанов, М. А. Іванченко // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 27-28 вересня. - Київ : НУХТ, 2010. – С. 70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13290При освоєнні нових потужностей та оновлення матеріально-технічної бази виробництва м’яса і м’ясопродуктів, доцільно здійснювати технічне переоснащення, модернізацію та вдосконалення діючого технологічного обладнання. With the development of new facilities and renovation of the base of meat and meat products, it is advisable to technical re-equipment, modernization and improvement of existing manufacturing equipment.м’ясопродуктимодернізаціяобладнанняІЧ-випроміненняmeatupgradesequipmentinfrared radiationheatкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМодернізація ротаційної печі для запікання м'ясних хлібівThesis