Пушка, Ольга СергіївнаПатичук, Вадим ПетровичГавриш, Андрій Володимирович2018-02-022018-02-022016Пушка, О. С. Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, В. П. Патичук, А. В. Гавриш // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 401.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26637В статті наведено результати досліджень емульгуючої здатності нативних та модифікованих видів крохмалів. The article presents the results of studies on the emulsifying capacity of native and modified starch species.uk-UKкрохмальstarchемульгуюча здатністьemulsifying abilityкулінарний напівфабрикатculinary semi-finished productкафедра готельно-ресторанної справиДослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших стравOther