Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаІценко, Катерина Анатоліївна2019-04-242019-04-242018Патент 129803 UA, МПК А23L 13/60 (2016.01). Січений м'ясо-рослинний напівфабрикат з використанням сочевиці / Гащук О. І., Москалюк О. Є., Іценко К. А. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201805803 ; завл. 24.05.2018 ; опубл. 12.11.2018 ; Бюл. № 21 2018.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29144В основу корисної моделі поставлена задача створення м'ясо-рослинних напівфабрикатів, які за органолептичними показниками і харчовою цінністю комплексу сировини, що застосовується для їх виробництва, дозволили б поєднати м’ясну та рослинну сировину і отримати продукт з пониженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю а високими показниками якості. The basis of the useful model is the task of creating meat and vegetable semi-products, which, according to the organoleptic parameters and the nutritional value of the complex of raw materials used for their production, would allow combining meat and vegetable raw materials and obtain a product with a lower caloric content, an increased biological value, and high quality indicators.uk-UKм'ясо-рослинний напівфабрикатпробуджений зернопродукт (сочевиця)свинина подрібненаmeat and vegetable semi-finished prodactawakened grain product (lentil)pork choppedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСічений м'ясо-рослинний напівфабрикат з використанням сочевиці (Патент на корисну модель № 129803)Technical Report