Коломієць, Роман АнатолійовичСтрашинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь Миколайович2014-10-312014-10-312014Коломієць, Р. А. Вплив режимів термічної обробки на функціональні властивості білкових препаратів / Р. А. Коломієць, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 203.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17883До класифікації продуктів тваринництва в Україні згідно малих специфікацій введено поняття м'ясний та м'ясомісткий продукт. Розроблення та удосконалення технологій нових комбінованих м'ясопродуктів потребує врахування технологічних характеристик, як м'ясної так і не м'ясної сировини. Це дасть можливість уникнути зниження біологічної і харчової цінності розроблених продуктів. By the classification of animal products in Ukraine under the small sheets introduced the concept of meat and m'yasomistkyy product. Development and improvement new combined technology meat needs to take account of technological characteristics, such as meat and not raw meat. This will avoid reducing the biological and nutritional value of developed products.otherфункціональні властивостібілкові препаратитермічна обробкаfunctional propertiesprotein drugsheat treatmentкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВплив режимів термічної обробки на функціональні властивості білкових препаратівOther