Ворвихвост, Андрій Миколайович2022-10-122022-10-122022Ворвихвост, А. М. Обґрунтування доцільності використання водорозчинних харчових волокон для пониження калорійності БКВ і впровадження технологічних рішень на кондитерському підприємстві в м. Вишневе Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Андрій Миколайович Ворвихвост ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 157 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38057otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівздобне пісочно-виїмне печивосуміш пророщених зеренводорозчинні харчові волокнаполідекстрозамальтодекстриненергетична цінністьхарчова цінністьпоказник глікемічностіОбґрунтування доцільності використання водорозчинних харчових волокон для пониження калорійності БКВ і впровадження технологічних рішень на кондитерському підприємстві в м. Вишневе Київської областіOther