Михалевич, Артур ПетровичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2022-05-272022-05-272022Михалевич, А. Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного / А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 242https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37553Підвищення інформованості споживачів про харчову та біологічну цінність харчових продуктів, а також нові тренди у сфері виробництва продуктів здорового харчування спонукають виробників молочних продуктів, розроблювати нові та удосконалювати існуючі технології. Нині найбільшим попитом серед споживачів користуються низькокалорійні продукти, що містять лише натуральні інгредієнти.otherβ-глюкан вівсаморозиво ацидофільно-сироваткове низьколактознепоказники якостіoat β-glucanlow-lactose acidophilic whey ice creamquality indicatorsкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозногоThesis