Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаОсійчук, Олена ВікторівнаФілоненко, Михайло Ігорович2018-05-172018-05-172016Патент 112303UA, МПК А23L 13/60 (2016.01) А23L 13/0 (2016.01) М'ясний січений напівфабрикат / Кишенько І. І., Осійчук О. І., Філоненко М. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 201606331 ; заявл. 10.06.2016 ; опубл. 12.12.2016, Бюл. №23, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27445М'ясний січений напівфабрикат містить м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець червоний мелений та цибулю ріпчасту свіжу. Додатково напівфабрикат містить молочний білок Driр free cas, м'ясо яловичини ІІ сорту, а також трансглютаміназу. Driр free cas, мясо говядины II сорта, а также трансглютаминазы. Meat broiled semifinished meat contains pork sausages, wheat flour bread, bread crumbs, salt casserole, red pepper and ground fresh onions. Additionally, the half-finished product contains Dairy Free Cas, Protein II Meat, and Transglutaminase.м'ясо свинячесільхлібmeat porkbreadsaltкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПатент на корисну модель 112303 "М'ясний січений напівфабрикат"Other