Система обліку готової продукції - Коновалов, Костянтин Володимирович; Ельперін, Ігор Володимирович; Рибалко, Геннадій Кузьмич; Кульчицький, Юрій Сергійович (My University, 1993)
Описана система обліку ґотової продукції, яка упакована у кообки. A system for accounting the finished product, which is packaged in a box.
Keywords: облік; accounting; продукція; production; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка