До питання Філософії господарства як методологічної основи економічних досліджень - Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр Володимирович (My University, 2018)
Досліджено питання Філософії господарства як методологічної основи економічних досліджень.
Keywords: філософія господарства; методологія; економічні дослідження; кафедра готельно-ресторанної справи