Проблеми та перспективи виходу підприємств комбікормової промисловості на іноземні фондові біржі - Кудренко, Наталія Володимирівна (My University, 2008)
В статті проаналізовано стан та перспективи розвитку українських фондових бірж, а також розглянуто можливості та умови виходу вітчизняних підприємств комбікормової промисловості на іноземні фондові біржі з метою випуску і розміщення своїх цінних паперів.

The state and prospect sof development of the Ukrainian exchange stocks is analysed in the article, and also possibilities, prospectsandexitofdomesticenterprisesofmixedfodderindustry conditions, are considered on foreign fund burzhi with the purpose of issue and placing of the securities.
Keywords: іноземна фондова біржа; комбікормова промисловість; емісія; розміщення цінних паперів; foreign exchangestock; fodder output; emission; placing of securities; кафедра обліку і аудиту