Кошова, Валентина МиколаївнаРоманова, Зоряна Миколаївна2012-12-052012-12-052012Кошова, В. М. Використання нетрадиційної сировини для приготування напоїв / В. М. Кошова, З. М. Романова // Напитки. Технологии и инновации. - 2012. - № 1-2 (07). – С. 58-59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4116Екстракт стевії – стевіазид є біологічно активною добавкою(БАД) і ньому повністю відсутні калорії. Тому безалкогольний напій «Чайне диво» та інші напої виготовлені з використання стевії можуть бути рекомендовані не тільки для діабетиків, а й для людей, які ведуть здоровий спосіб життя.Stevia Extract - steviazyd a biologically active (BAA) and was completely absent calories. So soft drink "tea miracle" and other drinks made with the use of stevia can be recommended not only for diabetics, but for people who lead a healthy lifestyle.otherстевіястевіозидімунітетsteviasteviosideimmunityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання нетрадиційної сировини для приготування напоївArticle