Використання нетрадиційної сировини для приготування напоїв - Кошова, Валентина Миколаївна; Романова, Зоряна Миколаївна (My University, 2012)
Екстракт стевії – стевіазид є біологічно активною добавкою(БАД) і ньому повністю відсутні калорії. Тому безалкогольний напій «Чайне диво» та інші напої виготовлені з використання стевії можуть бути рекомендовані не тільки для діабетиків, а й для людей, які ведуть здоровий спосіб життя.

Stevia Extract - steviazyd a biologically active (BAA) and was completely absent calories. So soft drink "tea miracle" and other drinks made with the use of stevia can be recommended not only for diabetics, but for people who lead a healthy lifestyle.
Keywords: стевія; стевіозид; імунітет; stevia; stevioside; immunity; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства