Архіпова, Галина ІванівнаПроценко, Д. В.Тройченко, О. В.2012-03-262012-03-262011Архіпова, Г. І. Особливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні / Г. І. Архіпова, Д. В. Проценко, О. В. Тройченко // Екологічний вісник. - 2011. - N 1. - С. 27-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/521Розглянуто проблему якості, безпеки продуктів харчування, ступеня забруднення їх хімічними речовинами та появи генно-модифікованих організмів, які впливають на якість продуктів. Розкрито зміст особливостей екологічного маркування. Проведено аналіз досліджень екологічного маркування на упаковках продуктів харчування в супермаркетах Києва. The problem of quality, food safety, their degree of pollution of chemicals and the emergence of genetically modified organisms, which affect the quality of the food. Disclosed the content of the peculiarities of the ecological labelling. The analysis of studies of environmental labelling on the packaging of food products in the supermarkets of Kiev.otherгенетично модифіковані організмиекологічне маркуванняекологічні показникиекологічно безпечна продукціязабрудненняздоров'я населеннястандартихарчові продуктиякістьgenetically modified organismsenvironmental labelingenvironmental performanceenvironmentally safe productspollutionhealthstandardsfood qualityкафедра екології та екоменеджментуОсобливості екологічного маркування продуктів харчування в Україні