Самодіяльний спортивно-оздоровчий туризм як експериментальний комплекс здорового способу життя - Рудєв, Ігор Миколайович; Басюк, Дарія Іванівна (НУХТ, 2012)
Самодіяльний спортивно-оздоровчий туризм, будучи унікальним суспільним рухом, є одним з видів туризму. Особливістю цього масового самодіяльного руху є те, що при мінімальній підтримці держави він може розвиватися в складних економічних умовах сьогодення. Amateur sports and health tourism, as a unique social movement, is a type of tourism. The peculiarity of this massive amateur movement is that with minimal state support he can develop in difficult economic conditions present.
Keywords: спортивний туризм; sports tourism; кафедра туристичного та готельного бізнесу