Савченко, Валентин ВалентиновичКравчук, Наталія Миколаївна2014-12-032014-12-032014Савченко, В. Інноваційні технології конференц-сервісу в готельному господарстві / Савченко Вікторія, Надія Кравчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 459-460.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18976Найбільш затребуваним і прибутковим в готельному сервісі сьогодні є конференц-сервіс. Готелі, які розташовують на своїй базі конференц-зали, мають можливість проводити різні конференції, виставки та тренінги для персоналу. Забезпечення 60-65% завантаження лише завдяки бізнес туристам - цілком реальна перспектива для готелю. The most popular and profitable service in the hotel is now a conference service. Hotels that are placed on its base conference rooms, are able to produce various conferences, exhibitions and training for staff. Providing 60-65% CPU only due to business travelers - a very real prospect for the property.uk-UKготельний сервісhotel serviceконференц-сервісconference serviceбізнес туристиbusiness touristsкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуІнноваційні технології конференц-сервісу в готельному господарствіOther