Теоретичні основи визначення оточуючого середовища та впливу його факторів на стратегічні плани підприємства - Соломянюк, Наталія Миколаївна; Безпалько, Олена Вікторівна (My University, 2006)
Статтю присвячено актуальним теоретико-методологічним питанням стратегічного планування на підприємстві з урахуванням впливу факторів оточуючого середовища. Запропоновано матрицю стратегій залежно від впливу факторів оточуючого середовища та ймовірності їх виникнення. The article is sanctified to the pressing theory-methodological questions of the strategic planning on an enterprise taking into account influence the environment factors. Offered strategies matrix depending on influence of environment factors and probability of their origin.
Keywords: стратегія; план; стратегічний план; оточуюче середовище; кафедра економіки праці та менеджменту; strategy; plan; strategic plan; environment; кафедра маркетингу