Дітріх, Ірина ВікторівнаКапустян, Валерій Анатолійович2021-04-202021-04-202020Патент на винахід № 121170, МПК (2017.01) A21 D 13/38 A23L 17/60 (2016.01) Равіолі / І. В. Дітріх, В. А. Капустян ; заявник Національний університет харчових технологій. – № а201812634 ; заяв. 19.12.2018 ; опубл. 10.04.2020, Бюл. № 7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33467Равіолі, що містять жовтки яєць, борошно пшеничне, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять водорості чука та паростки сої. Ravioli containing egg yolks, wheat flour, salt, which differ in that they additionally contain chuka algae and soy sprouts.равіоліборошно пшеничнесільravioliwheat floursaltкафедра готельно-ресторанної справиРавіолі (Патент на винахід № 121170)Other