Равіолі (Патент на винахід № 121170) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Капустян, Валерій Анатолійович (My University, 2020)
Равіолі, що містять жовтки яєць, борошно пшеничне, сіль, які відрізняються тим, що додатково містять водорості чука та паростки сої. Ravioli containing egg yolks, wheat flour, salt, which differ in that they additionally contain chuka algae and soy sprouts.
Keywords: равіолі; борошно пшеничне; сіль; ravioli; wheat flour; salt; кафедра готельно-ресторанної справи