Дорохович, Вікторія ВіталіївнаАбрамова, Асьят Георгіївна2019-05-222019-05-222014Патент на винахід № 105977 UA, МПК51 (2014.07) A21D 13/08. Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет / В.В. Дорохович, А.Г. Абрамова; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201301739; заяв. 10.10.2013; опубл. 10.07.2014. Бюл. № 13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29308Бісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет містить пшеничне борошно, меланж, солодку речовину, ароматизатор. В якості солодкої речовини використовується мальтитол при певному співвідношенні сировинних інгредієнтів. Sponge cake mix for diabetics comprising wheat flour, melange, sweetening, flavoring. Maltitol is used as a sweet substance at a certain ratio of raw ingredients.uk-UKбісквітцукровий діабетцукрозамінниксолодка речовинамальтітолsponge cakediabetessugar replacerssweet substancemaltitolкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівБісквітний напівфабрикат для хворих на цукровий діабет (Деклараційний патент на корисну модель № 105977)Other