Англійська мова: Методичні вказівки до самостійної роботи студентів IV курсу спеціальності 6.050200 “Менеджмент організацій” напряму підготовки “Менеджмент” денної форми навчання (частина 2) - Власенко, Людмила Василівна; Божок, Наталія Олексіївна (My University, 2008)
Дані методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів IV курсу факультету Економіки і менеджменту спеціальності 6.050200 “Менеджмент організації” Мета даних методичних вказівок вдосконалення володіння професійною термінологією, переклад та реферування текстів за фахом. Матеріал методичних вказівок орієнтований на активні і інтенсивні методи навчання іноземним мовам. Методичні вказівки складаються з 11 розділів, кожен з яких містить текст, лексичні вправи та завдання, які спрямовані на опрацювання даної теми.

Annotation: the methodical pointing is Given intended for independent work of students of IV of course of faculty of Economy and management of speciality a 6.050200 "Management of organization" Aim of these methodical pointing of perfection of possessing professional terminology, translation and reviewing of texts on speciality. Material of the methodical pointing is oriented to the active and intensive methods of studies to the foreign languages. The methodical pointing consist of 11 divisions, each of that contains text, lexical exercises and tasks that is sent to working of this theme.
Keywords: менеджмент; менеджмент організацій; методичні рекомендації; management; management of organizations; methodical recommendations; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації