Ковбаса, Володимир МиколайовичШевченко, Олександр ЮхимовичПіддубний, Володимир АнтоновичПідлісний, Віталій Володимирович2012-06-122012-06-122007Удосконалення процесів кондиціювання повітря в системах пророщування солоду / В. М. Ковбаса, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, В. В. Підлісний // Хранение и переработка зерна. – 2007. - № 10 (100). – С. 34-36.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1344Проведено удосконалення існуючої технологічної схеми кондиціювання повітря в системах пророщування солоду. Показано можливість зменшення загальної кількості повітря, яке використовується для аерації зернової маси.Improvement of the existing technological scheme for air conditioning in the systems of malt germination. The possibility of reducing the total amount of air used for aeration of grain mass.uk-UKенергетичні витратиpower chargesсолодаераціятемпература повітряmaltairingtemperature of airкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра мехатроніки та пакувальної технікиУдосконалення процесів кондиціювання повітря в системах пророщування солоду