Удосконалення процесів кондиціювання повітря в системах пророщування солоду - Ковбаса, Володимир Миколайович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Підлісний, Віталій Володимирович (My University, 2007)
Проведено удосконалення існуючої технологічної схеми кондиціювання повітря в системах пророщування солоду. Показано можливість зменшення загальної кількості повітря, яке використовується для аерації зернової маси.

Improvement of the existing technological scheme for air conditioning in the systems of malt germination. The possibility of reducing the total amount of air used for aeration of grain mass.
Keywords: енергетичні витрати; power charges; солод; аерація; температура повітря; malt; airing; temperature of air; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки