Суміш для дитячого харчування (Патент на корисну модель № 97565) - Соболь, Микола Іванович; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2015)
Суміш для дитячого харчування, що містить борошно, молоко незбиране сухе та сіль кухонну, яка відрізняється тим, що як борошно використовується борошно із пророщеного вівса у такому співвідношенні інгредієнтів: борошно із пророщеного вівса 53,0-61,0 %; молоко незбиране сухе 38,0-47,0 %; сіль кухонна 0,2-0,6 %. A mixture of baby foods contains flour, dried whole milk and salt, characterized in that the flour used flour from germinated oat in the following ratio of ingredients: flour from germinated oat 53,0-61,0 %; dried whole milk 38,0-47,0 %; salt 0,2-0,6 %.
Keywords: суміш; дитяче харчування; борошно із пророщеного вівса; молоко незбиране сухе; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; mixture; baby foods; flour from germinated oat; dried whole milk