Українець, Анатолій ІвановичХомічак, Любомир МихайловичСавченко, Олександр АркадійовичГрек, Олена Вікторівна2012-06-132012-06-132006ДСТУ ISO 1854:2005. Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод). – К. : Держспоживчстандарт України, 2006. – 12 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1404Національний стандарт відповідає ISO 1854:1999 Whey cheese — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) (Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)) Ступінь відповідності — ідентичний Уведено вперше.otherстандарткафедра технології цукру і підготовки водиstandardсир альбуміннийвизначення вмісту жируwhey cheesedetermination of fat contentкафедра технології молока і молочних продуктівДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жируOther