Розробка плану організації проведення евкуаційних заходів на підприємствах м’ясо-молочної промисловості - Заєць, Віра Анатоліївна; Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2015)
Однією з особливостей сьогодення є висока фізична та психологічна напруга при вирішенні всіх життєвих завдань, у тому числі і в процесі виробництва. Таку напругу, зокрема, створюють умови навколишнього середовища, інформаційна насиченість нашого буття, підвищена емоційність взаємовідносин та сприйняття різних ситуацій на підприємствах. Разом з тим в окремих випадках виникають ситуації, за яких підприємства, та їхні працівники піддаються серйозному впливу досить напружених, майже критичних обставин, які характеризуються високим рівнем загрози їхньому здоров’ю, життю та діяльності. One of the features of today is high physical and psychological stress in solving all life problems, including during production. This tension, in particular, create environmental conditions, information richness of our being, increased emotional relationships and perceptions of different situations in the workplace. However, in some cases, there are situations in which enterprises and their workers are exposed serious impact quite intense, almost critical circumstances, which are characterized by a high level of threat to their health, life and work.
Keywords: розробка плану; проведення евакуацій; евакуаційі заходи; development plan; conducting evacuations; evakuatsiyi measures; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу