Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам» - Кравцова, Олена Валеріївна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна (My University, 2009)
У статті розглянуто можливі способи збагачення кисломолочного напою харчовим волокном «фіброгам». Визначений вплив технологічних прийомів на показники якості дослідних кисломолочних напоїв. Розроблено комплексний показник якості кисломолочного напою з харчовим волокном «фіброгам».

The paper considers possible ways to enrich dairy drink with food fiber "fibroham". The influence of technological approaches to performance quality research sour milk drinks. Composites the index of quality dairy drink with food fiber "fibroham".
Keywords: кисломолочний напій; кисломолочный напиток; milk drink; харчове волокно «фіброгам»; молочна основа; комплексний показник якості; food fiber "fibroham" milk-based; comprehensive indicator of quality