Кравцова, Олена ВалеріївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-06-272012-06-272009Кравцова, О. В. Якість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам» / О. В. Кравцова, T. А. Скорченко // Харчова промисловість. - 2009. - № 8. - С. 16-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1921У статті розглянуто можливі способи збагачення кисломолочного напою харчовим волокном «фіброгам». Визначений вплив технологічних прийомів на показники якості дослідних кисломолочних напоїв. Розроблено комплексний показник якості кисломолочного напою з харчовим волокном «фіброгам».The paper considers possible ways to enrich dairy drink with food fiber "fibroham". The influence of technological approaches to performance quality research sour milk drinks. Composites the index of quality dairy drink with food fiber "fibroham".otherкисломолочний напійкисломолочный напитокmilk drinkхарчове волокно «фіброгам»молочна основакомплексний показник якостіfood fiber "fibroham" milk-basedcomprehensive indicator of qualityЯкість кисломолочного напою залежно від способу збагачення його харчовим волокном «фіброгам»Article