Аналіз фінансових результатів підприємств спиртової промисловості - Говорушко, Тамара Андріївна; Лановська, Галина Іванівна (My University, 2012)
Розкрито динаміку і структуру фінансових результатів підприємств харчової промисловості України, в тому числі спиртової. Сформульовано пропозиції, реалізація яких забезпечить зростання фінансових результатів підприємств спиртової промисловості.

Revealed the dynamics and structure of the financial results of the food industry, including alcohol. Formulated proposals that will improve the financial performance of companies alcohol industry.
Keywords: харчова промисловість; спиртова промисловість; фінансові результати; food industry; alcohol industry; financial results; alcohol industry; кафедра фінансів