Проблеми та перспективи реформування бухгалтерського обліку в бюджетних установах - Момот, Людмила Володимирівна (My University, 2013)
Розвиток міжнародних зв’язків, стандартизація усіх сфер діяльності національної економіки, глобалізація призводять до необхідності удосконалення законодавчої бази відповідно до міжнародних норм та стандартів бухгалтерського обліку. Development of international relations, standardization in all spheres of national economy, globalization leads to the need to improve the legal framework in line with international norms and accounting standards.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; національна економіка; бухгалтерський облік; бюджетні установи; national economy; accounting; budgetary institutions