Автоматизоване формування робочої програми дисципліни - Бобрівник, Катерина Євгенівна; Поворознюк, Назар Іванович (My University, 2014)
Автоматизоване формування наповнення дисципліни з використанням оцінок предметних експертів дає змогу зменшити непродуктивні витрати часу викладача, поліпшити якість навчальних і робочих планів і тим самим підвищити рівень підготовки спеціалістів. Automatic filling of discipline formation using estimates of subject experts can reduce the overhead time teacher to improve the quality of teaching and work plans and thereby increase the level of training.
Keywords: формування робочих програм; інформаційні технології; автоматизація; forming work programs; information Technology; automation; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки