Ткачук, Юрій МихайловичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2013-04-292013-04-292013Ткачук, Ю.М Використання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузі / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої міжнар. наук.-тех. конф., 20–21 березня 2013 р. – К. - 2013. – С. 88-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7698У матеріалах наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. The paper presents the results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein.uk-UKказеїнхліббілкибіологічна цінністьcaseinbreadproteinsbiological valueкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання молочних білків для підвищення біологічної цінності продукції хлібопекарської галузіThesis