Десик, Микола ГригоровичТеличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир Іванович2016-03-302016-03-302015Десик, М. Г. Застосування попередньої теплової обробки тістових заготовок, як методу підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів при випіканні хлібобулочних виробів / М. Г. Десик, Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 75-76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22666На основі аналізу складових теплового балансу пічного агрегату та витрат енергоресурсів на ділянках виробництва хлібобулочних виробів визначені шляхи підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів. Предметами дослідження є тепломасообмінні процеси, які відбуваються при випіканні хлібобулочних виробів та витрати енергії на дані процеси.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвенергетичні ресурситеплова обробкатістові заготовкиdough pieceenergy resourcescookingтестовые заготовкиэнергетические ресурсытепловая обработкаЗастосування попередньої теплової обробки тістових заготовок, як методу підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів при випіканні хлібобулочних виробівThesis